Copyright © 2013 What So Ever. All rights reserved
Copyright © 2015 What So Ever. All rights reserved
HOME
OVER WsE
DISCOGRAFIE
BIOGRAFIE
CONTACT
FOTO/VIDEO

What so Ever is een coverband bestaande uit 7 ervaren (amateur) muzikanten.  Wij spelen voor ons plezier met als doel het publiek een ontspannend en swingend feest te bezorgen. Maar ook de oefenavonden kijken wij elke keer weer naar uit. Het plezier dat we zelf uitstralen en het ten gehore brengen van nummers bekend bij jong en oud, blijkt telkens onze succesformule.

De band is bij toeval ontstaan in 2007 toen één van de bandleden een aantal muzikale vrienden uitnodigde voor zijn verjaardag. Allen gewapend met een instrument werd het een avondvullend programma, waarna enthousiaste mond op mond reclame zorgde dat dit éénmalige optreden uitgroeide tot vele optredens.

What so Ever brengt jong en oud dichter bij elkaar met muziek uit de sixties en seventies zoals rock, blues, twistende rock 'n roll, mooie ballads, swingende soul en enkele uitstapjes naar de jaren die volgden. Deze combinatie van nummers staat garant voor een gezellige nostalgische avond voor jong en oud. Enkele nummers, opgenomen in onze beperkte oefenruimte zijn te beluisteren in de Discografie. De foxtrot liefhebbers kunnen altijd een nummer aanvragen. Voor degenen die durven, zing een nummer mee begeleid door de band.

Over WsE
AGENDA